AYDIN / DİDİM - Didim Bilim ve Sanat Merkezi

Mrt

Öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde doğadaki ekosistemi keşfederek labaratuar ortamında mikroskopla incelemelerde bulundular.

Mrt

Didim Bilsem müzik öğrencilerimiz ile 2024 Geleneksel Enstrüman Festivaline katıldık.

Mrt

Didim Bilsem öğrencilerimizle Tübitak 2204A Lise öğrencileri araştırma projeleri  yarışması bölge sergisini ziyaret ettik.

Mrt

Didim Bilim ve Sanat Merkezimizde öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yönelik Yaratıcı Düşünme Eğitimi semineri verildi.

Ock

Öğrencilerimize proje fikri nasıl bulunur ve proje nasıl yazılır konulu seminer verildi.

Ara

Kurumumuzda öğrenim gören tüm destek sınıflarımız 28/12/2023 tarihinde okulumuzun bahçesinde bir araya gelerek eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdiler.

Ara

Üstün Yetenekli Çocuklar seminerimiz yoğun ilgi gördü.

Ara

Didim Bilim ve Sanat Merkezi Rehber Öğretmenimiz tarafından velilerimize ebeveyn eğitim programı yapıldı.

Ekm

Kurumumuz  Bilişim ve Teknoloji öğretmeni  ve öğrencileri 'Kodlama Haftası' kapsamında Tinkercad ile Devre Tasarlama etkinliği gerçekleştirdiler....