AYDIN / DİDİM - Didim Bilim ve Sanat Merkezi

YARATICI DÜŞÜNME EĞİTİMİ SEMİNERİ(SCAMPER TEKNİĞİ)

Didim Bilim ve Sanat Merkezimizde öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yönelik Yaratıcı Düşünme Eğitimi semineri verildi.

Didim Bilim ve Sanat Merkezi tarafından organize edilen ‘’Yetenekli öğrenciler ile ilgili yaratıcı düşünme eğitimi (Scamper Tekniği)’’ konulu seminer düzenlendi. Kurumda eğitim-öğretim gören üstün yetenekli öğrencilerin yaratıcı düşünme tekniklerini geliştirme amaçlı düzenlenen seminere İlçe Kaymakamımız Sayın Can Kazım KURUCA ve Eşi Eda KURUCA ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Şakir KIR,BİLSEM öğretmenleri ve öğrenciler katılmışlardır.

Öğrencilerimize yaratıcı düşünme tekniklerini geliştirme amaçlı düzenlenen seminer, Muğla Bilim ve Sanat Merkezi’nde görev yapan Sosyal Bilimler Öğretmeni Dr. Ayşe TOSUN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Büşra TAVASLI tarafından gerçekleştirildi. Seminer sonunda Kaymakamımız Sayın Can Kazım  KURUCA DidimBİLSEM öğrencilerinden Güney KALMAZ’a FISO Ulusal Olimpiyatlarında Matematik ve IQ dallarında dereceye girmesinden dolayı başarı belgesi vermiş ,sunum yapan öğretmenlere teşekkür ederek çiçek takdim etmiştir.

01-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-2024

Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 16:25 - Görüntülenme: 29