AYDIN / DİDİM - Didim Bilim ve Sanat Merkezi

Didim Bilim ve Sanat Merkezi

EFELER MAH. 1500 SK. VALILER ORTAOKULU BLOK NO 11 DİDİM / AYDIN
Vizyon
Vizyonumuz: Zeka , yaratıcılık ve sanatsal alanlarda yaşıtlarına göre farklılık gösteren öğrencilerin, farklılaştırılmış ve bireyselleştirilmiş eğitim programları uygulayarak, bireysel özelliklerini ve yeteneklerini tanılamak ve onların bu yeteneklerini en üst düzeye kadar geliştirmek, Sürekli değişen ve gelişen dünyada ulusal ve evrensel değerleri benimseyerek sahip olduğu potansiyellerini fark eden, kapasitelerini en üst düzeyde kullanan yaratıcı düşünce gücüne sahip, geleceğe yön verecek bireyleri yetiştirmede lider kurum olmak, farklılıkları ve farkındalığı ile katma değer üreten sürekli olarak kendisini yenileyen, öğrenmeyi öğreten, öğrenciye değer katan güvenilir ve şeffaf, Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak amacıyla topluma katkıda bulunmayı amaçlayan bir eğitim kurumuyuz…
Misyon
Misyonumuz: Zeka , yaratıcılık ve sanatsal alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren bireylerin, 2000´li yılların getirdiği hızlı değişimi takip ederek, sorgulayan, çağın yenilikleriyle sahip olduklarının sentezini yapabilen, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve yaratıcı düşünen, katılımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstlenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, kendini tanıyan ve ifade edebilen, kendisi ile barışık, öz saygısı gelişmiş, kendini geliştirme isteğiyle dolu, başkalarının gereksinimlerine duyarlı, sorumluluk bilinci gelişmiş, dikkatli, düşünceli, hak, adalet, dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden; bilgiden yeni bilgiler üretebilen, doğayı tanıyan, doğaya karşı her zaman saygılı olan, sosyal sorumluluk bilincine sahip, bir nesil yetiştirmek için var olan bir eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :SABAH/AKŞAM
09:00 / 19:40
KALÜRÜFER
Ulaşım karayolu ile yapılmaktadır.
KURUMUMUZ VALİLER ORTAOKULU BİNASINI KULLANMAKTADIR
İlçemiz Aydın iline 101 km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
KURUMUMUZ VALİLER ORTAOKULU BİNASINI KULLANMAKTA OLUP 14 ADET GÖREVLENDİRME ÖĞRETMEN GÖREV YAPMAKTADIR.